The Single Best Strategy To Use For κυπαρισσια διαμονη

Wiki Article

Ξενοδοχεία κοντά σε ένα δημοφιλές αξιοθέατο της περιοχής.

Περιορίστε την αναζήτηση συμπληρώνοντας τις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης για να δείτε ακριβώς την τιμή.

Πρόκειται για μια πολύ όμορφη, σύγχρονη και προσεγμένη εγκατάσταση. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα με μοντέρνα και άνετα έπιπλα και έχουν εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα.

Πού μπορώ να βρω κοινά κυπαρίσια και πώς θα είμαι σίγουρη ότι δεν θα μου πουλήσουν κάποιο άλλο τύπο κυπαρισιού λέγοντας ότι είναι το κοινό ελληνικό? (το έπαθα και αυτό)

Αυτό το παραθαλάσσιο κατάλυμα προσφέρει κήπο, βεράντα και ιδιωτική παραλία. Προσφέρονται πετσέτες και λευκά...

Για να σας διευκολύνω έχω φτιάξει μια λίστα με τις καλύτερες περιοχές για να διαμονή στην Ικαρία.

Η Μεγάλη Άμμος βρίσκεται, όπως και η φυσική συνέχειά της, η Μικρή Άμμος, στην Παραλία –το κομμάτι του Κυπαρισσιού που λέγεται Παραλία.

Από πάνω τους, υψώνεται επιβλητικός και καταπράσινος ο Πάρνωνας, ενώ ανάμεσά τους οι αυλίτσες τους μοιάζουν με μικρές πλατείες, έτσι όπως είναι απερίφραχτες, περιποιημένες και φιλόξενες σε ένα από τα σπάνια πια μέρη του κόσμου όπου τα όρια μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου χώρου είναι δυσδιάκριτα.

Φωλιάζει μέσα σε έναν τέλειο ημικυκλικό κολπίσκο, ο οποίος κλείνει από δύο καταπράσινες πλαγιές του Πάρνωνα που βουτούν στην θάλασσα.

Το Διακόφτι είναι το κύριο λιμάνι των Κυθήρων, εκεί όπου καταφθάνουν όλοι οι επισκέπτες του νησιού. Βρίσκεται στην ανατολική ακτή του νησιού και αποτελείται από έναν οικισμό που συνδέεται με μια νησίδα μέσω μιας τσιμεντένιας γέφυρας.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις από σήμερα – Πότε το φαινόμενο χτυπά την Αττική

Ως απάντηση, έγιναν προσπάθειες διατήρησης για την προστασία των εναπομεινάντων κυπαρισσιών από την υπερβολική συγκομιδή.

Μόλις get more info το δέντρο εγκατασταθεί, απαιτεί σχετικά λίγη συντήρηση. Τα κυπαρίσσια είναι ανθεκτικά στα περισσότερα παράσιτα και ασθένειες και δεν απαιτούν τακτική λίπανση.

Βρίσκεται σε κομβικό σημείο άλλωστε λόγω της γέφυρας και τριγύρω του υπάρχουν πολλοί μικροί οικισμοί.

Report this wiki page